tarieven

Tarieven behandeling

Voor een behandeling op eigen kosten reken ik vanaf 1 januari 2024 de geldende NZA tarieven. Een zitting duurt meestal ongeveer 45 minuten.

Ook in 2024 heb ik weer contracten met alle ziektekostenverzekeraars afgesloten.

Sommige ziektekostenverzekeraars geven een maximaal bedrag aan dat ik bij hen kan declareren per jaar. Dit kan vervelend zijn wanneer u in behandeling wilt komen bij mij en dit plafond bereikt is. We moeten dan samen een oplossing zoeken. Ik declareer het aantal minuten dat de sessie heeft geduurd bij uw verzekeraar.

Om voor vergoeding door de ziektekostenverzekeraar in aanmerking te komen gelden ook in 2024 scherpe regels.

– er moet een verwijzing zijn door de huisarts of bedrijfsarts met daarin de diagnose of het vermoeden van een psychische stoornis. Indien er geen sprake is van een psychische stoornis wordt de behandeling niet vergoed.

– bij kennismaking vraag ik u of u wel/geen bezwaar heeft tegen het invullen van vragenlijsten om de effectiviteit van de behandeling te meten. Als u hieraan mee wilt werken stuur ik u een voor en na de behandeling een vragenlijst toe via Embloom. Aan het eind van de behandeling stuur ik u, via Embloom, ook een vragenlijst naar uw tevredenheid over mijn behandeling. Het heeft geen invloed op de behandeling als u hier niet aan mee wilt werken.

 

Tarief EMDR supervisie

– 115 euro per uur