tarieven

Tarieven behandeling

Voor een behandeling op eigen kosten reken ik vanaf 1 januari 2022 de geldende NZA tarieven. Een zitting duurt 45 minuten.

Ook in 2022 heb ik weer contracten met alle ziektekostenverzekeraars afgesloten.

In verband met een nieuw systeem van declareren worden alle lopende behandelingen op 31-12-2021 formeel afgesloten en wordt de behandeling bij uw ziektekostenverzekeraar gedeclareerd. Hoe een en ander in 2022 gaat lopen is nog deels onduidelijk. Wij gaan inhoudelijk gewoon door met de behandeling zoals we die hebben afgesproken en ingezet.

Ziektekostenverzekeraars geven een maximaal bedrag aan dat ik bij hen kan declareren. Dit kan vervelend zijn wanneer u in behandeling wilt komen bij mij en dit plafond bereikt is. We moeten dan samen een oplossing zoeken.

Om voor vergoeding door de ziektekostenverzekeraar in aanmerking te komen gelden ook in 2022 scherpe regels.

– er moet een verwijzing zijn door de huisarts of bedrijfsarts met daarin de diagnose of het vermoeden van een psychische stoornis. Indien er geen sprake is van een psychische stoornis wordt de behandeling niet vergoed.

Рom de effectiviteit van de behandeling te meten stuur ik u een voor en na de behandeling een vragenlijst toe via Telepsy over de ernst van uw klachten. Aan het eind van de behandeling stuur ik u ook een vragenlijst naar uw tevredenheid over mijn behandeling.

 

Tarief EMDR supervisie

– 100 euro per uur